Hátterek-témák   |   Követséginfó   |   Gasztronómia   |   Feng Shui   |   Füstölők   |   Fűszerek   |   Kézműves anyagok   |   Gyógynövények   |   Ásványok   |   Vallás   |   Tea   |   Illóolajok   |   Jóga  


A füstölő égetése
A füstölő égetése

A füstölőpálcika végét vízszintesen tartva meggyújtjuk , majd 1-2 másodperc múlva finoman elfújjuk a lángot és ezután parázslani és füstölni fog.
A parázsló füstölőpálcikát fa,fém,kerámia,bambusz füstölőtartóban égethetjük , de erre a célra akár egy virágcsrépben lévő föld , vagy egy tálka homok is megfelel.

Egyszerre több illatot is füstölhetünk , így kialakíthatjuk saját illatkompozíciónkat is.

A füstölőket sötét , száraz helyen tároljuk , lehetőleg saját zacskójában , így akár évekig is tárolhatjuk minőségvesztés nélkül.
2017. December 15.
Valér
  Keresés:
     
  Bejelentkezés:
Név:  
Jelszó:  

Regisztráció
Hirdetés

Hirdetés

  © 2017. Oriental Art Kft. MÉDIAAJÁNLAT | KAPCSOLAT | NYILATKOZAT | MÚZEUMOK | KÉP ÉS IRODALOM | OLDALTÉRKÉP Készíttte: InterPont Plus Kft.