Hátterek-témák   |   Követséginfó   |   Gasztronómia   |   Feng Shui   |   Füstölők   |   Fűszerek   |   Kézműves anyagok   |   Gyógynövények   |   Ásványok   |   Vallás   |   Tea   |   Illóolajok   |   Jóga  


Chili paprikák
Chili paprikák 

A chili paprikaként emlegetett csípős paprikákat Ázsia szerte szószok, krémek és kevergetve sütött, párolt ételek ízesítésére használják. A chili paprikák nagyon eltérőek lehetnek méretükben, színükben, alakjukban és csípősségük mértékében. Használhatják őket frissen és szárított formában is, ebben az esetben felhasználhatók egészben, őrölve, vagy porrá törve is. A friss chiliknek épeknek és élénk fényeseknek kell lenniük, nem lehetnek foltosak, vagy sérültek. 

Forrás; www.cookbook.hu
2017. Október 19.
Nándor
  Keresés:
     
  Bejelentkezés:
Név:  
Jelszó:  

Regisztráció
Hirdetés

Hirdetés

  © 2017. Oriental Art Kft. MÉDIAAJÁNLAT | KAPCSOLAT | NYILATKOZAT | MÚZEUMOK | KÉP ÉS IRODALOM | OLDALTÉRKÉP Készíttte: InterPont Plus Kft.