Hátterek-témák   |   Követséginfó   |   Gasztronómia   |   Feng Shui   |   Füstölők   |   Fűszerek   |   Kézműves anyagok   |   Gyógynövények   |   Ásványok   |   Vallás   |   Tea   |   Illóolajok   |   Jóga  


Szecsuani bors
Szecsuani bors - Sichuan bors (Fagara) 
Valójában nincs köze a fekete és fehér borshoz, ezek apró szárított bogyók, amelyek a magokat tartalmazzák. Pikáns, csípős aromái vannak és enyhén fűszeres ízük. Hozzájuthatunk egészben és porított formában is. Ha a szecsuani borsot egy száraz serpenyőben kissé megpirítják, az elővarázsolja ízeit és aromáját. Örökre megőrizheti, ha levegőtől elzárva egy üvegcsében tárolja. 
Forrás; www.cookbook.hu
2017. Október 19.
Nándor
  Keresés:
     
  Bejelentkezés:
Név:  
Jelszó:  

Regisztráció
Hirdetés

Hirdetés

  © 2017. Oriental Art Kft. MÉDIAAJÁNLAT | KAPCSOLAT | NYILATKOZAT | MÚZEUMOK | KÉP ÉS IRODALOM | OLDALTÉRKÉP Készíttte: InterPont Plus Kft.