Hátterek-témák   |   Követséginfó   |   Gasztronómia   |   Feng Shui   |   Füstölők   |   Fűszerek   |   Kézműves anyagok   |   Gyógynövények   |   Ásványok   |   Vallás   |   Tea   |   Illóolajok   |   Jóga  


Fekete szójabab, sózott
Fekete szójabab, sózott 
Ez egy nagyon fontos kínai alapanyag, a fekete szójababot megfőzik, sóval és fűszerekkel együtt erjesztik, aminek eredményeként pikáns, puha szójababhoz jutnak, melynek jellegzetesen sós az íze. Ezt a szokatlan alapanyagot párolt, dinsztelt és kevergetve sütött ételekben szokták használni, melyek neki köszönhetően gazdag összetett ízűek lesznek. 
Forrás; www.cookbook.hu
 
2017. November 21.
Olivér
  Keresés:
     
  Bejelentkezés:
Név:  
Jelszó:  

Regisztráció
Hirdetés

Hirdetés

  © 2017. Oriental Art Kft. MÉDIAAJÁNLAT | KAPCSOLAT | NYILATKOZAT | MÚZEUMOK | KÉP ÉS IRODALOM | OLDALTÉRKÉP Készíttte: InterPont Plus Kft.