Hátterek-témák   |   Követséginfó   |   Gasztronómia   |   Feng Shui   |   Füstölők   |   Fűszerek   |   Kézműves anyagok   |   Gyógynövények   |   Ásványok   |   Vallás   |   Tea   |   Illóolajok   |   Jóga  


Vörös áfonya
Vörös áfonya

Vörös áfonya latin neve: V.vitis idea fructus;
népies neve: kövi málna A fekete áfonyához hasonlóan közkedvelt,
de savanyú íze miatt csak feldolgozott formában fogyasztják.
Felhasználhatók:
Mártások, dzsem, lekvár, kompót, saláták,
pudingok, főzelékek, édes rizs, vadhúsok, gyümölcsbor készítésére.
Lásd még: Áfonya
 
 
 
Forrás : http://hu.wikipedia.org
 
 
2017. December 16.
Aletta
  Keresés:
     
  Bejelentkezés:
Név:  
Jelszó:  

Regisztráció
Hirdetés

Hirdetés

  © 2017. Oriental Art Kft. MÉDIAAJÁNLAT | KAPCSOLAT | NYILATKOZAT | MÚZEUMOK | KÉP ÉS IRODALOM | OLDALTÉRKÉP Készíttte: InterPont Plus Kft.